Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancslekvár Csukamama konyhájából

Narancslekvár Csukamama konyhájából
Narancslekvár Csukamama konyhájából
60 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tél közepén, mikor a nyáron eltett lekvár kezd elfogyni és a narancs is olcsó, lekvárt szoktam belőle készíteni. A héjából pedig kandírozott narancshéjat. Az utóbbit már felraktam. Nagyon gyorsan elkészíthető, és nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Én nem szoktam annyi cukrot tenni bele, amennyi a zacskóra van írva.

alapanyagok

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A narancsot megpucoljuk, gerezdekre szedjük vagy késsel kicsit felaprítjuk.
  2. Lábosba téve forraljuk fel. Botmixerrel turmixoljuk, és tegyük bele a 3:1 lekvár zselésítőt.
  3. Ezután úgy járunk el, ahogy a zacskóra van írva.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 196
elküldve: 1
receptkönyvben: 28
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Csukamama

Mióta szakács: 2013.09.03.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
alkalom: karácsonyi gasztroajándék
fogás: desszert

egyéb elnevezések

narancslekvár házilag, házi lekvár, narancslekvár házilag főzve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

469
narancs 3 kg
cukor 20 dkg
dzsemfix 1 csomag