Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos-almás csirkecombok

Narancsos-almás csirkecombok
Narancsos-almás csirkecombok
90 perc / előkészület: 10 perc sütés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A neten találtam a receptet.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A combokat bedörzsöljük sóval, borssal, ételízesítővel, az almát karikára vágjuk.
  2. Egy kisebb tepsit vagy tűzálló edényt olajjal kikenünk, belerakjuk a combokat, ráöntjük a narancslevet, majd befedjük az alma karikákkal.
  3. Lefedjük, és 200 fokon 60 percet sütjük.
  4. Kiszedjük a combokat, a narancsos almát (ami pépes lesz) átöntjük egy kis edénybe, és addig forraljuk, míg megfelelő sűrűségű nem lesz. Ízlés szerint keverhetünk hozzá cukrot.
  5. A combokat visszarakjuk a sütőbe még 20-25 percre, míg színt kapnak.
  6. Krumplipürével és a mártással tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 259
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

alma karikákkal sült csirkecomb, narancslével és almával sült csirkecombok, sütőben sült almás csirkecombok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

377
csirkecomb 2 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
alma 1 nagy db
narancslé 1 narancsból nyert
cukor 2 teáskanál