A fokhagymát és a gyömbért lereszeljük, a húst vékony csíkokra vágjuk.
A húscsíkokra ráöntjük az olívaolaj nagy részét és a szójaszószt, összeforgatjuk, pár percig állni hagyjuk.
Egy felforrósított wokban a hátszíncsíkokat megpirítjuk, majd kiszedjük őket egy tányérra.
A visszamaradt zsírra öntjük a lereszelt fokhagymát és gyömbért.
1-2 percig, nagy lángon sütjük, majd meglocsoljuk a narancsok kifacsart levével és egy narancs lereszelt héjával. Meglocsoljuk balzsamecettel és mézzel, majd megszórjuk szegfűszeggel, és beforraljuk a levét 1-2 perc alatt.
Visszarakjuk az előzőleg átsütött hátszíncsíkokat, és összekeverjük a szósszal.
Rizzsel tálaljuk, és megszórjuk kevés újhagyma zöldjével.
*hirdetés/ajánlat
elkészítés
A fokhagymát és a gyömbért lereszeljük, a húst vékony csíkokra vágjuk.
A húscsíkokra ráöntjük az olívaolaj nagy részét és a szójaszószt, összeforgatjuk, pár percig állni hagyjuk.
Egy felforrósított wokban a hátszíncsíkokat megpirítjuk, majd kiszedjük őket egy tányérra.
A visszamaradt zsírra öntjük a lereszelt fokhagymát és gyömbért.
1-2 percig, nagy lángon sütjük, majd meglocsoljuk a narancsok kifacsart levével és egy narancs lereszelt héjával. Meglocsoljuk balzsamecettel és mézzel, majd megszórjuk szegfűszeggel, és beforraljuk a levét 1-2 perc alatt.
Visszarakjuk az előzőleg átsütött hátszíncsíkokat, és összekeverjük a szósszal.
Rizzsel tálaljuk, és megszórjuk kevés újhagyma zöldjével.
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon! http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata
Hozzászólások (1)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet kiemeltük a Facebook oldalunkon!
http://www.facebook.com/Nosalty
Legyél Te is ismerősünk a Facebookon!
NoSalty.hu csapata