Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos kuglóf 7. - marcipános

Narancsos kuglóf 7. - marcipános
Narancsos kuglóf 7. - marcipános
25 perc / sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom süti, egyáltalán nem tömény édes a marcipántól.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A marcipánt és az étcsokit apróra daraboljuk.
  2. A narancsok héját lereszeljük, levüket kifacsarjuk.
  3. A tésztához a margarint a cukorral habosra keverjük, és hozzáadjuk a tojásokat.
  4. Belekeverjük a sütőport, az étcsokit, a marcipánt és a narancshéjat.
  5. Hozzáadjuk a tejet és a narancslé felét.
  6. Végül a lisztet is hozzákeverjük.
  7. Vajazott, lisztezett kuglófformában megsütjük.
  8. Ha kihűlt, kiborítjuk a formából, és a maradék narancsléből cukormázat készítünk a porcukor hozzáadásával.

  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 013
elküldve: 1
receptkönyvben: 50
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Maffci

Mióta szakács: 2011.02.07.
23 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: kuglóf
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

marcipános-narancsos kuglóf, marcipános kuglóf, naranccsal és étcsokival

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

604
cukor 20 dkg
margarin 10 dkg
tojás 2 db
sütőpor 1 csomag
tej 1.5 dl
finomliszt 25 dkg
narancs 2 db
étcsokoládé 10 dkg
marcipán 5 dkg
porcukor 1 ek