Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos lilakáposzta serpenyős krumplival

Narancsos lilakáposzta serpenyős krumplival
Narancsos lilakáposzta serpenyős krumplival
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szükségem volt egy kis húsmentes kajára, ezért innen merítve ötletet ezt készítettem belőle kis változtatással! :D

 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A káposztát és a hagymákat finomra vágjuk, a két narancsot kifilézzük.
  2. A hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt almákat, majd a cukrot is, és karamellizáljuk.
  3. Beletesszük a káposztát, meglocsoljuk a balzsamecettel, a narancslével, hozzáadjuk a fűszereket, és jól átforgatjuk.
  4. Lefedve közepes tűzön, néha megkevereve, kívánt állagúra pároljuk.
  5. Közben a krumplikat meghámozzuk, negyedekre vágjuk és olajon forgatva megsütjük, végül sózzuk és borsozzuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 382
elküldve: 0
receptkönyvben: 76
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

SzilveszterZsuzsanna

Mióta szakács: 2012.02.06.
6 recept

receptjellemzők

konyha: erdélyi
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

lilakáposzta serpenyős krumplival ínyenceknek, karamellizált lilakáposzta, vöröskáposzta naranccsal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

319
vöröskáposzta 1 kg
narancs 2 db
alma 2 db
narancslé 1 narancsból nyert
lila hagyma 1 közepes fej
szegfűszeg 5 db
fahéjrúd 3 db
cukor 2 ek
fehér balzsamecet 2 ek
olívaolaj 3 ek
burgonya 5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint