Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos májpástétom

Narancsos májpástétom
Narancsos májpástétom
40 perc / előkészület: 15 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a finomságot rendszeresen készítem, ha átugrik hozzánk valaki látogatóba, és eddig mindenki imádta! A narancstól kap egy olyan frissítő aromát, hogy megunhatatlan, eteti magát!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockákra vágott vöröshagymát egy kis zsiradékon megpirítjuk, mikor már üveges, hozzáadjuk az áttört fokhagymát is, és egy kicsit megfuttatjuk.
  2. Hozzáadjuk a májat, és kérget sütünk rá, de ne süssük készre, maradjon puha a közepe, ekkor öntsük fel narancslével, és fűszerezzük, majd főzzük puhára benne a májat, utána vegyük le a tűzről, kicsit hagyjuk állni, végül adjuk hozzá a vajat, és azzal együtt turmixoljuk le.
  3. Mikor szobahőmérsékletűre hűlt, tegyük hűtőbe. Hidegen, forró pirítóssal tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 071
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

SüniSüti

Mióta szakács: 2014.04.25.
80 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

csirkemájkrém, narancsos csirkemájkrém, májpástétom narancsosan

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

291
csirkemáj 60 dkg
vöröshagyma 4 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
narancslé 3.5 dl
margarin 10 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint