180 C fokon kb. 30 percig sütjük. (Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e)
Krém
A tejszínhabot felverjük.
Hozzákeverjük a mascarponét és a cukrot, ízlés szerint.
Egy narancs lereszelt héjával és 1-2 evőkanál cointreau-val, vagy más narancslikőrrel ízesítjük.
A kihűlt piskótát félbe vágjuk, megtöltjük a krémmel, és néhány narancskarikát helyezünk a töltelékre. A torta tetejét is megkenjük, díszíthetjük kandírozott narancshéjjal.
180 C fokon kb. 30 percig sütjük. (Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e)
Krém
A tejszínhabot felverjük.
Hozzákeverjük a mascarponét és a cukrot, ízlés szerint.
Egy narancs lereszelt héjával és 1-2 evőkanál cointreau-val, vagy más narancslikőrrel ízesítjük.
A kihűlt piskótát félbe vágjuk, megtöltjük a krémmel, és néhány narancskarikát helyezünk a töltelékre. A torta tetejét is megkenjük, díszíthetjük kandírozott narancshéjjal.
Kedves Puszedli :) Én most lecsapok erre a receptre és megcsinálom karácsonyra :) Kérdésem az lenne, hogy szerinted 2 nappal a felszolgálása előtt is elkészíthető úgy hogy jó legyen 24.-én is? Sajnos csak úgy leszek szabadságon :( Köszönöm a válaszodat előre is!
Hozzászólások (1)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Puszedli :) Én most lecsapok erre a receptre és megcsinálom karácsonyra :) Kérdésem az lenne, hogy szerinted 2 nappal a felszolgálása előtt is elkészíthető úgy hogy jó legyen 24.-én is? Sajnos csak úgy leszek szabadságon :( Köszönöm a válaszodat előre is!