Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancsos-tejszínes garnéla

Narancsos-tejszínes garnéla
Narancsos-tejszínes garnéla
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi van a hűtőben sztori. Mivel külföldön élek, ezért volt fél doboz kis garnélám és tejszínem. A tenger gyümölcseihez pedig illik a citrom... Az nem volt, helyette tettem bele narancsot. És csodás lett.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Ha valami különlegesre vágyunk, ami nagyon gyorsan kész van. 

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A garnélát olaj nélkül (teflonos serpenyőben) megpirítjuk.
  2. Borssal fűszerezzük (én kifelejtettem belőle a sót, és nekem nem hiányzott), majd leöntjük a tejszínnel.
  3. Hozzáöntjük a narancs előzőleg kifacsart levét.
  4. Rottyan egyet, és kész. Közben a másik gázon megfőzzük a tésztát.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 631
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Tenshi_Engel

Mióta szakács: 2016.03.20.
1 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

garnélarákos-narancsos-tejszínes tészta, tejszínes rákos tészta, narancsos tejszínes tészta rákkal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

514
garnéla 5 dkg
bors 0 ízlés szerint
főzőtejszín 50 ml
narancslé 1 narancsból nyert
tészta 10 dkg