Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Narancssaláta olajbogyóval

Narancssaláta olajbogyóval
Narancssaláta olajbogyóval
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy izgalmas, minden falatnál más meglepetéssel szolgáló finom saláta.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A narancsokat meghámozzuk úgy, hogy a fehér réteg ne maradjon rajta. A megtisztított narancsból éles késsel a filéket kivágjuk, feldaraboljuk.
  2. A feldarabolt narancsra öntünk egy kanál olívaolajat, megfűszerezzük.
  3. Hozzáadjuk a magozott olajbogyót, megszórjuk az összevágott zöldfűszerrel.
  4. Legalább egy órát hűtjük tálalás előtt.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 710
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

pikáns narancssaláta, fűszeres narancssaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

229
narancs 3 közepes db
fekete olajbogyó 10 dkg
olívaolaj 1 ek
petrezselyem 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
római kömény 0.5 kávéskanál
fokhagyma 1 gerezd