Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Natúr fogasfilé kelkáposzta főzelékkel

Natúr fogasfilé kelkáposzta főzelékkel
Natúr fogasfilé kelkáposzta főzelékkel
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A hal és a kelkáposzta összhangja talán meglepő, de kifejezett!

hozzávalók / 4 adag

A fogasfiléhez

A kelkáposzta főzelékhez

ajánlat

Nagyon könnyű, diétás étel

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halfilét sózzuk, lisztbe forgatjuk és serpenyőben megsütjük.
  2. A kelkáposztát és a krumplit kockára vágjuk.
  3. Annyi vízben tesszük fel főni, amennyi éppen csak ellepi.
  4. Sózzuk, puhára főzzük.
  5. A krumpli egy részét a kisrugóssal összetörve sűrítjük a főzeléket.
  6. Tálalunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 846
elküldve: 0
receptkönyvben: 40
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fogasfilé kelkáposzta főzelékkel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

994
fogas 80 dkg
0 ízlés szerint
finomliszt 15 dkg
napraforgó olaj 3 dl
napraforgó olaj 0.5 dl
kelkáposzta 60 dkg
burgonya 40 dkg
0 ízlés szerint