Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Néger palacsinta baracklekvárral

Néger palacsinta baracklekvárral
Néger palacsinta baracklekvárral
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kicsit más, mint a hagyományos palacsinta, így a kis gyerekek is jobban örülnek neki. Ha a lekvár belekerül, akkor pedig főként..... :-)))

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Tálaláskor ha még tejszínt is tudunk hozzá kínálni, még finomabb lesz!!!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felütjük a tojásokat, kicsit felverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, a sót, kakaóport és a lisztet. Habverő kanállal folyamatosan kevergetjük. Hozzáadjuk a tejet, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a szódát, amivel simává keverjük a tésztát. Végül belekeverjük az olajat.
  2. Minden sütés előtt vékonyan kikenjük a teflonunkat. Forró serpenyőbe öntünk annyi tésztát, hogy ne legyen túl vastag a palacsinta, majd mindkét oldalát készre sütjük.
  3. Végül megtöltjük baracklekvárral. Jó étvágyat!!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 044
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Iluska

Mióta szakács: 2011.04.25.
767 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 3 főre
kalória: magas
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

barna palacsinta,lekváros barna palacsinta,néger palacsinta,palacsinta,lekváros palacsinta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

796
tojás 2 db
nádcukor 1 teáskanál
1 csipet
finomliszt 18 dkg
cukrozatlan kakaópor 1 púpozott ek
tej 3 dl
szódavíz 3 dl
olívaolaj 3 teáskanál
sárgabaracklekvár 10 ek
napraforgó olaj 1 dl