Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Négy órás rostélyos

Négy órás rostélyos
Négy órás rostélyos
245 perc / előkészület: 5 perc főzés: 240 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ráérős, egyedül töltött nap volt.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott rostélyost egy evőkanál forró zsírban alaposan lepirítjuk, majd félretesszük.
  2. A maradék zsíron üvegesre pároljuk a hagymát, rádobjuk a húst, felöntjük a zöldségalaplével vagy vízzel és vágott, tisztított vegyes zöldséggel (ez esetben a végén szűrjük le a zöldségeket a szaftból).
  3. 4 órán át rotyogtassuk, időközben fűszerezzük sóval, borssal és mustárral. Lehet, nem szükséges a 4 óra, a lényeg az egészen sűrűre beforrt lé és a vajpuha hús.
  4. Ízlés szerinti körettel tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 10 873
elküldve: 1
receptkönyvben: 45
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

marharostélyos, mustáros rostélyos, zöldséges rostélyos

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

986
zöldség alaplé 1.5 dl
marharostélyos 25 dkg
sertészsír 1 ek
vöröshagyma 1 nagy db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 2 ek