Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nigella pestos borsókrémlevese

Nigella pestos borsókrémlevese
Nigella pestos borsókrémlevese
12 perc / előkészület: 5 perc főzés: 7 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megérkezett a harmadik recept Nigellatól. Egyszerű és ízletes, mint mindig. Ő téli hidegben kínálja, pikniken melegítőnek, forrón termoszból. Az ízvilág hangulata és a funkció esetleg megengedhet még egy kis chilit is.

hozzávalók / 3 adag

Friss pesto

Leveshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vizet felforraljuk, a zöldborsót beledobjuk, és ha újra felforrt 7 percig főzzük, hozzáadva a sót és az egész újhagymákat.
  2. A főzési idő végeztével az újhagymákat kiemeljük, belecsavarjuk a lime levét és hozzáadjuk a pestot, majd botmixer segítségével összemixeljük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 965
elküldve: 4
receptkönyvben: 181
elkészítve: 8/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1829 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

borsókrém leves zöld pestoval, pestos zöldborsókrém leves, krémleves zöldborsóból

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

382
fokhagyma 2 gerezd
fenyőmag 2 ek
olívaolaj 6 ek
bazsalikom 1 csokor
1 kávéskanál
fekete bors 1 késhegynyi
víz 7.5 dl
zöldborsó 38 dkg
1 teáskanál
újhagyma 2 közepes db
limelé 0.5 teáskanál
pesto 4 ek