Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nizzai jellegű halsaláta

Nizzai jellegű halsaláta
Nizzai jellegű halsaláta
50 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nézegettem egy salátás könyvemet és abban olvastam a nizzai saláta receptjét. Neten rákerestem többféle receptre és ezekből állítottam magamnak össze egy, az ízlésemnek megfelelőt.

hozzávalók / 2 adag

A salátához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat feltesszük főni.
  2. A krumplit megpucoljuk és kis kockákra vágjuk, a ceruzababot is feldaraboljuk és feltesszük főni.
  3. A jégsalátát, a paprikát, a hagymát feldaraboljuk és salátás tálakba tesszük.
  4. Ha megfőttek a zöldségek, azokat is hozzáadjuk az olajbogyókkal együtt.
  5. A halkonzerveket is a salátába keverjük.
  6. Elkészítjük az öntetet a felsorolt hozzávalókból és a salátába keverjük.
  7. A tojásokat megpucoljuk, gerezdekre vágjuk és díszítésként a kész salátákra helyezzük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 703
elküldve: 1
receptkönyvben: 107
elkészítve: 1/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Mimi

Mióta szakács: 2011.06.16.
19 recept

receptjellemzők

konyha: francia
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc

egyéb elnevezések

francia halsaláta, tonhalsaláta pikánsan, tojásos tonhalsaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

534
újkrumpli 30 dkg
zöldbab 20 dkg
jégsaláta 0.5 db
tonhalkonzerv 150 g
szardínia 90 g
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
újhagyma 2 közepes db
főtt tojás 2 db
olajbogyó 10 db
citromlé 1 fél citromból nyert
dijoni mustár 1 teáskanál
fehérborecet 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint