Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyári görögös saláta medvehagymával

Nyári görögös saláta medvehagymával
Nyári görögös saláta medvehagymával
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Itt a jó idő, és ilyenkor jól esik egy könnyű vacsora vagy ebéd. Most ezt találtam ki a rántott pulykamell köreteként.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megpucoljuk, megtisztítjuk.
  2. A kígyóuborkát, paradicsomot kockára vágjuk, a paprikát kicsumázzuk, és felkockázzuk. A lilahagymát félkörívekre vágjuk. A medvehagymát miután megmostuk, alaposan lerázzuk, majd felaprítjuk. A bazsalikomot is felaprítjuk. Az olajbogyót és a kapribogyót leszűrjük.
  3. Mindent egy salátástálba teszünk. Megszórjuk az oregánóval, és sózzuk.
  4. Alaposan összeforgatjuk.
  5. Nagyon finom köret sült vagy rántott húsok mellé, de önálló salátaként is nagyon finom. Ha önálló fogásként tálaljuk, tehetünk rá feta sajtot vagy mozzarella sajtot.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 860
elküldve: 3
receptkönyvben: 27
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Gonoszka1

Mióta szakács: 2012.07.08.
428 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szezon: tavasz
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

vegyes saláta, kapribogyós saláta, olajbogyós saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

101
kígyóuborka 1 közepes db
paradicsom 4 közepes db
paprika 1 közepes db
lila hagyma 1 közepes db
olajbogyó 14 dkg
kapribogyó 6 dkg
bazsalikom 1 marék
medvehagyma 0.5 csokor
oregánó 1 teáskanál
0 ízlés szerint