Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyári gyümölcsleves-mix

Nyári gyümölcsleves-mix
Nyári gyümölcsleves-mix
30 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyáron nagyon sokszor készítek gyümölcslevest mindenféle finom gyümölccsel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A cseresznyét kimagozzuk, almát meghámozzuk, felkockázzuk.
  2. Egy edénybe tesszük a gyümölcsöket, felöntjük vízzel, hozzáadjuk a szegfűszeget, fahéjt, xilitet, citrom kifacsart levét.
  3. A tejet kikeverjük a pudingporral. A felforrt levest levesszük a tűzről, összekeverjük a tejes pudinggal. Visszatesszük a tűzre, még pár perc, és tálalható.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 738
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1132 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

almaleves, cseresznyeleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

306
cseresznye 70 dkg
eper 50 dkg
alma 2 közepes db
víz 1.5 l
vaníliás pudingpor 1 tasak
tej 5 dl
szegfűszeg 8 db
fahéj 1 kávéskanál
xilit 1 ek
citromlé 0.5 citromból nyert