Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyári majonézes krumplisaláta

Nyári majonézes krumplisaláta
Nyári majonézes krumplisaláta
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lila Füge exkluzív Floriol receptje.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojássárgáját kikeverjük a cseppenként adagolt olajjal, amíg krémes lesz.

  2. Hozzáadjuk a citromlevet, mustárt, cukrot, sót, végül a tejfölt. Simára keverjük, majd hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott lilahagymát.

  3. A krumplit meghámozva, egészben, sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, és lehűtjük, majd falatnyi kockára vágjuk.

  4. A kígyóuborkát megmossuk, kettévágjuk, magjait kikaparjuk, majd az uborkát szintén falatnyi kockákra vágjuk.

  5. Az olívabogyót lecsepegtetjük, és durvára vágjuk.

  6. A krumplit, uborkát, olívát a mártáshoz keverjük, és salátát tálalás előtt alaposan lehűtjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 21 139
elküldve: 4
receptkönyvben: 204
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Floriol

Mióta szakács: 2011.06.07.
20 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: szilveszter, vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

uborkás burgonyasaláta, majonézes mustáros krumplisaláta, nyári burgonyasaláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

605
tojássárgája 3 db
napraforgó olaj 1.5 dl
citromlé 2 tk
tejföl 2 dl
lila hagyma 1 db
mustár 1 ek
cukor 2 teáskanál
1 csipet
burgonya 1 kg
kígyóuborka 0.5 db
olajbogyó 8 db