Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyári saláta pezo konyhájából

Nyári saláta pezo konyhájából
Nyári saláta pezo konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha mindenből kevés van otthon, így lehet kiadós salátát készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikát megmossuk, felszeleteljük, enyhén besózzuk.
  2. Az uborkát meghámozzuk, szeleteljük, enyhén besózzuk.
  3. Elkészítjük a salátalevet: víz, cukor, ecet.
  4. Kinyomjuk a levet a paprikából, uborkából, egy tálba helyezzük, felöntjük a salátalével.
  5. A megmosott koktélparadicsomot a tetejére tesszük és óvatosan összekeverjük, hogy a paradicsomok ne törjenek össze.
  6. Hűtőbe tesszük tálalásig.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 262
elküldve: 2
receptkönyvben: 66
elkészítve: 0/6
Facebookon megjelent: -

szakács

pezo

Mióta szakács: 2009.12.13.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap, AB0 diéta – A vércsoport
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: vegán
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vegyes saláta, paradicsomos uborkasaláta, uborkás-paradicsomos saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

141
uborka 30 dkg
paprika 20 dkg
koktélparadicsom 10 dkg
ecet 6 ek
cukor 12 ek
víz 5 dl
0 ízlés szerint