Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyári tésztasaláta Laurától

Nyári tésztasaláta Laurától
Nyári tésztasaláta Laurától
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (10)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tulajdonképpen idényzöldségekből készült finom friss, színes vitaminbomba.

hozzávalók / 4 adag

  • 400 g farfalle tészta
  • 300 g brokkoli
  • 150 g zöldborsó
  • 200 g koktélparadicsom
  • 1 konzerv kukorica
  • 150 g mozzarellagolyó

Öntet:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A farfalle tésztát lobogó sós vízben készre főzzük.
  2. A rózsákra szedett brokkolit és a borsót forrásban lévő sós vízben kb. 2 percig főzzük.
  3. Az öntethez összekeverjük a tejfölt a snidlinggel vagy kaporral és a fűszerekkel.
  4. A paradicsomokat félbevágjuk, a kukoricát, a megfőzött zöldségeket és a mozzarellát lecsepegtetjük.
  5. A leszűrt, kicsit kihűlt tésztát összekeverjük az előkészített zöldségekkel és a mozzarellával, és az öntettel tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 21
össznézettség: 44 848
elküldve: 19
receptkönyvben: 743
elkészítve: 34/43
Facebookon megjelent: 2

szakács

Laura36

Mióta szakács: 2011.01.14.
77 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
receptverseny: Barilla receptverseny
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zöldséges tésztasaláta, brokkolis-borsós tésztasaláta, tejfölös tésztasali zöldségekkel

Hozzászólások (10)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

orsikaa5
orsikaa5 Sat, 2016-08-13 18:18

Az abszolút kedvenc tésztasalink lett!!!! Isteni finom, nagyon köszi a receptet! :)))))