Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyárköszöntő ragu

Nyárköszöntő ragu
Nyárköszöntő ragu
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kedvenc nyári zöldségeim egyvelege. Nagyon ízletes, nem terheli meg a gyomrot, még melegen se.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Ha lett volna padlizsánom, azt is tettem volna még bele...:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst olívaolajon megfutattatjuk, felöntjük vízzel, ételízesítővel megszórjuk, és megfőzzük.
  2. Az olívaolajba először a fokhagyma kerül bele, majd a felkockázott cukkini. Fedő alatt pároljuk.
  3. Utána hozzáadjuk a gombát és a paradicsomot, és bő 5 percig továbbpároljuk. Ha összementek, a többi hozzávalót is beleteszük. Addig főzzük, ameddig a zöldségek meg nem puhulnak.
  4. A raguhoz hozzáadjuk a rizst. Melegen, reszelt sajttal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 7 049
elküldve: 1
receptkönyvben: 115
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Sárgatulipán

Mióta szakács: 2011.05.08.
37 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
adag: 1 főre
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: vegán
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

nyárköszöntő ragu, cukkinis rizs paradicsomszósszal, zöldséges rizses egytál

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1080
barnarizs 10 dkg
olívaolaj 4 ek
fokhagyma 2 gerezd
cukkini 1 közepes db
gomba 6 kis db
paradicsom 1 kis db
csemegekukorica 15 dkg
passzírozott paradicsom 2.5 dl
édesítőszer 1 teáskanál
0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
oregánó 0 ízlés szerint
füstölt sajt 50 g