Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyárson de nem nyersen

Nyárson de nem nyersen
Nyárson de nem nyersen
45 perc / előkészület: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Hús is kellett és köret is. Nem volt ötletem, és kedvem sem sokfélét készíteni. Így lett ez a "2 az 1-ben" ebéd.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Feltételezem, szabad tűzön grillezve még jobb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kockára vágjuk (kb. 2x2 cm), besózzuk, vagy fűszerkeverékkel beszórjuk.
  2. A zöldségeket megtisztítjuk, karikára vágjuk (kb. 0,5 cm).
  3. A szalonnát felszeleteljük, és kockára vágjuk (2x2x0,5 cm).
  4. A kolbászt is karikára vágjuk.
  5. A hozzávalókat változó sorrendben bambusz - vagy más - nyársra húzzuk.
  6. Sütőben girllezve - forgatva - megsütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 293
elküldve: 10
receptkönyvben: 257
elkészítve: 3/7
Facebookon megjelent: -

szakács

B

Mióta szakács: 2011.08.22.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges csirkenyárs, kolbászos-cukkinis csirkefalatok nyárson

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

997
csirkemell filé 2 db
füstölt szalonna 10 dkg
kolbász 10 dkg
cukkini 1 közepes db
sárgarépa 3 db
fehérrépa 1 db
vöröshagyma 2 nagy fej
paradicsom 3 db
paprika 1 db
0 ízlés szerint