Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyárutó zabkása

Nyárutó zabkása
Nyárutó zabkása
8 perc / előkészület: 5 perc főzés: 3 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A nyár végi kincsek kellemesen összeszelídülnek ebben a kiegyensúlyozott, tápláló, lélekmelegítő, egészségbomba reggeliben :)

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy kisebb lábasba beleszórjuk a kimért zabpelyhet, és felöntjük a vízzel.
  2. Begyújtunk alá, hozzáadjuk a fűszereket és az édesítőt, és szép selymes, kásás állagúra főzzük alacsony lángon. Ez nálam kb. 3 percig tart, de én nem szeretem, ha megáll benne a kanál. :)
  3. Kilöttyintjük egy szimpatikus, öblösebb tányérra, és megpakoljuk a gyümölcsökkel, csonthéjassal.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 995
elküldve: 0
receptkönyvben: 27
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: 1

szakács

forgonikireceptjei

Mióta szakács: 2012.07.13.
30 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szőlős kása, gyümölcskása

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

514
zabpehely 7 dkg
víz 2.5 dl
fahéj 1 kávéskanál
kurkuma 1 kávéskanál
erythritol 2 ek
őszibarack 1 közepes db
szilva 2 közepes db
szőlő 4 dkg
földimogyoró 2 dkg