Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyers céklasaláta Glaser konyhájából

Nyers céklasaláta Glaser konyhájából
Nyers céklasaláta Glaser konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Eddig csak főtt céklát használtam salátákhoz, ma kipróbáltam a nyers céklát, így is finom. A salátát ízesíthetjük frissen reszelt tormával is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A napraforgómagot egy serpenyőben megpirítjuk. Hűlni hagyjuk.
  2. A céklát meghámozzuk, majd durvára reszeljük. Az almát megmossuk, durvára reszeljük. A napraforgómagot az almás céklához adjuk.
  3. A salátát meglocsoljuk a citromlével, az olajjal, elkeverjük. Sóval, borssal és cukorral ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 167
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

céklasaláta, céklasaláta nyersen, napraforgómagos céklasaláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

159
napraforgómag 3 ek
cékla 400 g
alma 1 db
citromlé 3 ek
napraforgó olaj 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet