Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyers céklasaláta sült kárásszal

Nyers céklasaláta sült kárásszal
Nyers céklasaláta sült kárásszal
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A cékla azonkívül hogy, egészséges, finom is. Elkészítési módja sokféle lehet, én most az egyik nyers változatot készítettem el, és osztom meg veletek.

hozzávalók / 2 adag

A céklasalátához

A sült kárászhoz

ajánlat

A forró halat hideg salátával tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklasalátát érdemes előző nap elkészíteni! Az ízek így jobban összeérnek.
  2. A nyers céklát, almát, fekete retket alaposan megmossuk, megtisztítjuk, és zöldségreszelőn lereszeljük. Ízesítjük sóval, borssal, mézzel, citrom levével, alaposan összekeverjük, és hűtőbe tesszük.
  3. A megtisztított, megmosott, beirdalt kárászokat kívül, belül bedörzsöljük a halfűszer keverékkel.
  4. Roston sütő tepsi rácsára tesszük, olívaolajjal a tetejét megkenjük, a tepsi aljára 2 dl vizet öntünk, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30x20x6 cm
  • elkészítettem: 53 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 573
elküldve: 3
receptkönyvben: 67
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: ősz
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

mézes céklasaláta roston sült kárásszal, céklasaláta almával és fekete retekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

321
cékla 2 kis db
alma 1 db
fekete retek 1 dkg
citromlé 1 citromból nyert
méz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kárász 40 dkg
hal fűszerkeverék 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek
víz 2 dl