Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyers csiperkegomba-saláta paprikával

Nyers csiperkegomba-saláta paprikával
Nyers csiperkegomba-saláta paprikával
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A termesztett csiperkegomba nyersen is fogyasztható, érdemes kipróbálni ebben a friss salátában!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paprikákat és a gombát kockákra vágjuk.
  2. Egy keverőtálban összevegyítjük, hozzáadjuk a (fekete) olajbogyót és az apróra vágott lila hagymát.
  3. A citrom levével, sóval, borssal ízesítjük.
  4. Alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott feta sajtot.
  5. Ízlés szerint olívaolajjal meglocsoljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 776
elküldve: 1
receptkönyvben: 9
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

csiperke-saláta, vegyes saláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

253
csiperkegomba 500 g
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
zöld kaliforniai paprika 1 db
sárga kaliforniai paprika 1 db
feta sajt 200 g
lila hagyma 1 közepes db
citromlé 1 citromból nyert
olajbogyó 30 g
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint