Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyers gombás szendvics

Nyers gombás szendvics
Nyers gombás szendvics
5 perc / előkészület: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretem ezt a különleges szendvicset. Sokszor azt se bírom kivárni, hogy rápakoljam a kenyérre a hozzávalókat, hanem csak magában ropogtatom a nyers gombát. Mert a csiperkét nyersen is meg lehet enni. Fontos, hogy a gombát folyó víz alatt öblítsük le, és ne hámozzuk, mert ezzel értékes tápanyagokat veszítünk. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Keverjük ki a tonhalat a krémsajttal, és nyomjunk bele pici citromlevet. A kenyérszeleteket kenjük meg ezzel a krémmel.
  2. Tegyünk a kenyérre salátalevelet, a nyers szeletelt gombát és a paradicsomkarikákat, majd sózzuk, borsozzuk.
  3. Apróra vágott metélőhagymával, ízlés szerint még citromlével ízesíthetjük.
  4. Ami a legjobb, hogy váratlan vendégek esetén gyorsan elkészíthető!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 751
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

tonhalas szendvics, tonhalas-gombás szendvics, tonhalas szendvics gombával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

235
tonhalkonzerv 125 g
krémsajt 250 g
citromlé 1 citromból nyert
salátalevél 3 közepes db
csiperkegomba 3 közepes db
paradicsom 2 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
metélőhagyma 1 ek