Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyers gombasaláta citrommal

Nyers gombasaláta citrommal
Nyers gombasaláta citrommal
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ehhez a salátához tényleg nagyon-nagyon friss, hófehér, zárt kalapú csiperkegombát használjunk! Ekkor a legfinomabb, ugyanis nyersen, tényleg roppanós. Szerintem ennél gyorsabb saláta nem létezik. Pirítóssal, de önmagában is könnyű, egy perces vacsora.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Folyó víz alatt lemossuk a gombákat, vékony szeletekre vágjuk és tálra halmozzuk.
  2. Sózzuk, borsozzuk, friss citromlével és olívaolajjal meglocsoljuk.
  3. Megszórjuk a frissen, apróra vágott zöldfűszerekkel, és azonnal fogyasztjuk!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 224
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

citromos gomba nyersen

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

50
csiperkegomba 250 g
citromlé 1 citromból nyert
koriander 1 ek
bazsalikom 1 ek
kapor 1 ek
petrezselyem 1 ek
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint