Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyers hajdinakása

Nyers hajdinakása
Nyers hajdinakása
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Oké, lehet ez kicsit furcsán hangzik, de bízzatok bennem, ez egy nyerő reggeli. A hajdinát előző este be kell áztatni, hogy kicsit megpuhuljon, és hogy aktiváljuk a mélyen lévő tápanyagokat. Így a szervezetünk számára jobban hozzáférhetőek és emészthetőek lesznek. Ez a reggeli igazán tápláló és teljesen vegán és gluténmentes. Ha paleo étrendet követ valaki, a zabpehely elhagyható. 

Bármilyen fehérjeport lehet használni, nekem általában kender vagy tojásfehérje porom van itthon, mindkettő jól működik. Általában bogyós gyümölccsel eszem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyers hajdinát tegyük egy tálba, öntsük fel annyi vízzel, hogy elfedje, és hagyjuk éjszakára a konyhapulton.
  2. Másnap reggel mossuk át a hajdinát friss vízzel, és tegyük a turmixgépbe.
  3. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és turmixoljuk simára. Ha valaki darabosabban szereti, akkor egyszerűen nem kell annyi ideig turmixolni.
  4. Tálaljuk bogyós gyümölcsökkel és magvakkal.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 491
elküldve: 0
receptkönyvben: 34
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

thefoodcrafter

Mióta szakács: 2015.01.11.
18 recept

receptjellemzők

konyha: angol
mikor: reggeli, uzsonna
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: édes krém
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek

egyéb elnevezések

hajdinakása nyersen, gyors reggeli hajdinából

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

404
hajdina 180 g
banán 1 közepes db
zabpehely 2 ek
fehérjepor 2 ek
víz 250 ml
fahéj 1 kávéskanál