Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyers tormás céklasaláta

Nyers tormás céklasaláta
Nyers tormás céklasaláta
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom és egészséges saláta. Enyhén csípős.
A torma lereszeléséhez készítsünk elő egy köteg zsebkendőt!  Megéri a sírást. Hűtőben sokáig eláll.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

sültekhez ajánlom

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tormát és a céklákat hámozzuk meg.
  2. Mindkettőt sajtreszelőn reszeljük le.
  3. Tegyük egy mélyebb tálba.
  4. 3 dl vízből 2 csapott evőkanál cukorból, fél kiskanál sóból  és kb. 3 evőkanál ecetből elkészítjük a saláta levét. Ráöntjük a salátára, beleszórjuk az őrölt köményt és jól összekeverjük.
  5. Hűtőszekrényben egy pár óra alatt összeérnek az ízek.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 47 945
elküldve: 4
receptkönyvben: 313
elkészítve: 11/16
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

céklasaláta tormával, céklasaláta főzés nélkül, céklasaláta nyersen

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kalenda
kalenda Fri, 2012-03-02 21:16

Így nyersen az igazi a cékla , nagyon finom a salátád!Üdv Margit

gömbicica
gömbicica Sun, 2010-03-28 19:17

Naon finom!!!!! Most husvét apropóján ismét asztalra kerül.
Köszi!.üdv.edi

154
cékla 6 db
torma 1 db
ecet 3 ek
cukor 2 ek
0.25 kk
őrölt fűszerkömény 0.5 kávéskanál