Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyúl rostélyon

Nyúl rostélyon
Nyúl rostélyon
195 perc / előkészület: 30 perc főzés: 45 perc sütés: 120 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi rostélyon készítettük el, szerintem tepsiben is megsüthető.

hozzávalók / 6 adag

A pácolt nyúlhoz

A kenegetéshez

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészitjük a pácot: a hagymát, a répát és a zöldséget karikára vágjuk, lábasba tesszük, öntünk rá vizet, és tegyük oda főni 30 percet.
  2. Majd adjuk hozzá az ecetet, a fűszereket, és még 15 percet főzzük.
  3. A nyulakat daraboljuk fel, öntsük rá a kihűlt pácot, és tegyük hidegre egy éjszakát.
  4. A zsírt a sörrel és az ételízesítővel forraljuk fel, a nyulat süssük a rostélyon, közben kenegessük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 8 240
elküldve: 3
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
konyhatechnológia: sörös receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sörös nyúl, pácolt nyúlhús rostélyon

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

almamag
almamag Wed, 2011-11-02 10:41

Ez biztosan finom! Már csak nyúl és rostyély kellene hozzá... :-)

703
nyúlhús 2.5 kg
vöröshagyma 4 közepes fej
sárgarépa 6 db
fehérrépa 5 közepes db
ecet 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 0 ízlés szerint
disznózsír 1 ek
sör 2 dl
ételízesítő 1 kávéskanál