Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyúlpástétom Zoli konyhájából

Nyúlpástétom Zoli konyhájából
Nyúlpástétom Zoli konyhájából
40 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nemrégen szert tettem három vadnyúlgerincre, amit a családom nagy örömére megsütöttem. A csontokról viszont nem szedtük le rendesen a húst, ezért ebéd után elég tetemes mennyiséget sikerült még lefaragni. Ezért támadt az az ötletem, hogy pástétomot készítek belőle. A dekoráció és a fénykép a kedves feleségem alkotása.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Maradék húsból is nagyon finom ételt lehet készíteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, a nyúlhúst ledaráljuk.
  2. A tojásokat megtisztítjuk, aprítógéppel összevágjuk, és egy tálba tesszük.
  3. Hozzáadjuk a darált nyúlhúst, az olívaolajat, a fűszereket, és egy botmixerrel alaposan összekeverjük.
  4. Ízlés szerint sózzuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 054
elküldve: 2
receptkönyvben: 14
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Zoli

Mióta szakács: 2012.02.17.
59 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
szezon: ősz
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
alkalom: karácsonyi hidegtálak, szilveszter
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

pástétom, húskrém, húspástétom nyúlhúsból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

139
nyúlhús 30 dkg
főtt tojás 3 db
olívaolaj 2 ek
kakukkfű 1 kk
borsikafű 1 teáskanál
balzsamecet 1 teáskanál
majoranna 1 kk
0 ízlés szerint