Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nyúlvagdalt

Nyúlvagdalt
Nyúlvagdalt
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Így elkészítve is nagyon finom a nyúlhús.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Salátával kínálhatjuk. Jó étvágyat kívánok!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A nyúlhúst lefejtjük a combokról, és megdaráljuk.
  2. A vöröshagymát megtisztítjuk, lereszeljük, zsírban megsütjük.
  3. Hozzáadjuk a húshoz, sóval, paprikával, rozmaringgal, tojással és a kicsavart zsemlékkel összedolgozzuk.
  4. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
  5. Zsírozott tepsiben nyúlgerincszerűen megformázzuk, megkenjük zsírral, és a sütőben szép pirosra sütjük. Sütés közben forró tejfölös zsírral, amibe előzőleg fokhagymát nyomtunk, többször kenegetjük.
  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 20x30x6 cm
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 024
elküldve: 2
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Marcsisef

Mióta szakács: 2011.07.23.
217 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vagdalt nyúlhúsból, fasírt nyúlhúsból

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

501
nyúlcomb 60 dkg
vöröshagyma 1 közepes fej
fokhagyma 1 gerezd
zsemle 2 db
tej 1 dl
tojás 1 db
0 ízlés szerint
fűszerpaprika 1 teáskanál
rozmaring 1 csipet
sertészsír 4 ek
tejföl 5 ek