Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olasz babsaláta tonhallal

Olasz babsaláta tonhallal
Olasz babsaláta tonhallal
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A salátához adhatunk egy maréknyi durvára vágott rukkolát is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A babot, tonhalat és az aszalt paradicsomot leszűrjük.
  2. A hagymát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. A paradicsomot vékony szeletekre vágjuk. A tonhalat darabokra tépkedjük.
  3. A dresszinghez a citromlében elkeverjük a cukrot és a sót, hozzákeverjük az olajat, és a bazsalikomot. Borssal ízesítjük.
  4. A dresszinget összekeverjük a többi hozzávalóval. Sóval, borssal ízesítjük.


 

  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 23 262
elküldve: 8
receptkönyvben: 196
elkészítve: 15/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
kalória: magas
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

paradicsomos-tonhalas babsaláta, tonhalas babsaláta, pikáns babsaláta tonhallal

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1018
fehérbab 400 g
tonhalkonzerv 160 g
szárított paradicsom 80 g
lila hagyma 1 közepes fej
citromlé 3 ek
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 csipet
bazsalikom 1 ek