Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olasz kenyérsaláta Glaser konyhájából

Olasz kenyérsaláta Glaser konyhájából
Olasz kenyérsaláta Glaser konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tökéletes recept a megmaradt kenyér felhasználására.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyeret kockákra vágjuk, a szalámit szeletekre vágjuk.
  2. Egy serpenyőben kevés olajat 1 rozmaringszállal felforrósítunk. A szalámit ropogósra sütjük, kivesszük, majd a visszamaradt zsiradékban a kenyérkockákat is megpirítjuk.
  3. A rukkolát megmossuk, salátacentrifugában megpörgetjük. A paradicsomokat kettévágjuk. Mindkettőt egy edénybe tesszük.
  4. A dresszinghez az ecetet elkeverjük az olajjal. Sóval, borssal fűszerezzük. A dresszinget a salátára öntjük, jó elkeverjük.
  5. Majd hozzáadjuk a ropogós kenyérkockákat és a szalámit, és kevés reszelt parmezánt. Az egészet jól összekavarjuk, a maradék parmezánt forgácsokra vágjuk, és a salátára szórjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 454
elküldve: 0
receptkönyvben: 23
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
kalória: magas

egyéb elnevezések

bagettsaláta, paradicsomos rukkolasaláta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

614
bagett 75 g
szalámi 30 g
rozmaring 1 szál
rukkola 50 g
koktélparadicsom 6 db
parmezán sajt 10 g
olívaolaj 2.5 ek
fehér balzsamecet 1.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint