Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olasz serpenyő

Olasz serpenyő
Olasz serpenyő
45 perc / előkészület: 30 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Vegetáriánus, gyorsan elkészíthető. Ez önmagában egy könnyű, jó fogyókúrás étel, de nem igazán laktat, szóval elég sokat meg kell enni belőle. Köretként próbáltam már hozzá rizst, tepsiben sült krumplit és tésztát is. Mindegyik passzolt hozzá.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spenótot megpucoljuk, megmossuk. Az oregánóval is így járunk el, majd ezt durván összedaraboljuk. A gombákat megmossuk, megtisztítjuk, ha nagyok, szeljük fel. Az aprók mehetnek bele egészben.
  2. A hagymát apróra felaprítjuk, és a fokhagymát összenyomjuk egy nagyobb kés oldalával.
  3. A vajat egy tepsiben felforrósítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, vöröshagymát és a fenyőmagot. Ezeket rövid ideig összepirítjuk.
  4. Beletesszük a spenótot, gombát és oregánót. Ezeket addig kell pirítani, míg a spenót összeesik. (Ez kb. 10 percig tarthat.)
  5. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk parmezánnal.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 013
elküldve: 2
receptkönyvben: 168
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Julie

Mióta szakács: 2010.03.03.
67 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

olaszos gombás spenót, serpenyős zöldségek, olaszos sült zöldségek

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

213
spenót 800 g
oregánó 2 szál
csiperkegomba 500 g
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
fenyőmag 30 g
parmezán sajt 40 g
vaj 30 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint