Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olasz sertéspörkölt

Olasz sertéspörkölt
Olasz sertéspörkölt
80 perc / előkészület: 20 perc főzés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy másféle pörkölt. Így is nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra töröljük, és falatnyi kockára vágjuk.
  2. A fokhagymát apróra vágjuk. A paradicsomot meghántjuk, kockákra vágjuk. A paprikát kimagozzuk, apró kockákra vágjuk.
  3. Az olívaolajat egy serpenyőben felforrósítjuk. Az olajban a húst megpirítjuk. Hozzáadjuk az édesköménymagokat, sóval, borssal ízesítjük, és tovább pirítjuk 1-2 percig.
  4. Hozzáadjuk a paradicsomot, a fokhagymát és chilit. Lefedve alacsony hőfokon kb. 60 percig főzzük. Ha szükséges, öntünk hozzá egy kis langyos vizet.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 21 696
elküldve: 2
receptkönyvben: 153
elkészítve: 5/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1948 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: közepes
kategória: pörkölt
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

spezzatino di maiale, paradicsomos-chilis pörkölt

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

b-n
b-n Tue, 2014-11-04 10:25

Tényleg másféle, de megéri elkészíteni, mert remekül sikerült és ízlett mindenkinek!

justitia
justitia Thu, 2013-04-18 10:27

Köszönöm a receptet, elkészítettem és kezdő szakács létemre remekül sikerült. Nagyon finom volt.

321
sertéshús 600 g
olívaolaj 3 ek
édesköménymag 1 teáskanál
fokhagyma 5 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chili 1 db
paradicsom 300 g