Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olasz tésztasaláta Szabian konyhájából

Olasz tésztasaláta Szabian konyhájából
Olasz tésztasaláta Szabian konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anya diétájához ezt a receptet írták.

hozzávalók / 2 adag

A tésztához

Az öntethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon rakjuk fel a felszeletelt fokhagymát, vöröshagymát, cukkinit és sózzuk meg. Mikor félig megpuhult, rakjuk hozzá a szeletekre vágott gombát és fedő alatt pároljuk.
  2. A joghurtot keverjük el alaposan a mézzel, a fehérborecettel, a sóval és a borssal.
  3. Mikor megpuhult a cukkini és a gomba összekeverjük a főtt tésztával, és a joghurtos öntettel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 30 556
elküldve: 8
receptkönyvben: 215
elkészítve: 3/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Szabian96

Mióta szakács: 2011.10.15.
6 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tésztasaláta, zöldséges-mozzarellás tésztasaláta, tésztasaláta mozzarellával

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

monie
monie Mon, 2012-07-30 18:25

Szabian!
A kérdés az, hogy mikor kell a paradicsomot és a mozarellat beletenni. Gondolom hidegen ha már keverjük összefele a salátát. Mindjár kész és véleményezem. Bár az összetevökböl rossz nem "sülhet" ki.

812
fusilli tészta 240 g
csiperkegomba 240 g
mozzarella 120 g
paradicsom 200 g
2 g
cukkini 400 g
napraforgó olaj 5 g
vöröshagyma 50 g
fokhagyma 1 gerezd
fehérborecet 20 g
méz 20 g
joghurt 150 g
1 csipet
bors 0 ízlés szerint