Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olaszos zöldbabsaláta

Olaszos zöldbabsaláta
Olaszos zöldbabsaláta
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom előétel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldbabot megtisztítjuk, mossuk, majd fövő, sós vízben kb. 20 perc alatt megfőzzük. Leszűrjük, hagyjuk hűlni.
  2. A fenyőmagot egy serpenyőben megpirítjuk.
  3. A fokhagymát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk, majd 1 ek. olajban közepes hőmérsékleten 1-2 percig dinszteljük. A rozmaringot hozzákeverjük.
  4. A paradicsomokat és a mozzarellagolyókat kettévágjuk, majd a zöldbabbal és a fokhagymával együtt egy edénybe tesszük.
  5. Az ecetet elkeverjük a maradék olajjal. Sóval, borssal ízesítjük. A salátára locsoljuk, lazán elkeverjük. A fenyőmaggal megszórjuk, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 664
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
alkalom: karácsonyi receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

paradicsomos mozzarellás saláta

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

JUDYTH59
Walaky / JUDYTH59 Sun, 2018-01-21 09:35

Ez a recept, mit keres a 176. helyen, kedves Nosalty?! A feltöltője miatt (legalábbis úgy fest, a neve alatt fut)?!

285
zöldbab 500 g
koktélparadicsom 25 dkg
mozzarella 100 g
fenyőmag 40 g
fokhagyma 6 gerezd
olívaolaj 5 ek
balzsamecet 3 ek
rozmaring 1.5 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint