Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Old John pácban érlelt marhasült

Old John pácban érlelt marhasült
Old John pácban érlelt marhasült
13 perc / előkészület: 5 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ír marhát vettem a fiam születésnapi vacsorájához. Hősiesen megette ezt a 40 dkg-os szeletet.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

Pác

  1. A pácnak valókat összekeverjük, és a húst beletesszük úgy, hogy minden porcikáját érje a pác.
  2. Ha lehet, több napig pácoljuk (ez négy napig volt a pácban).
  3. Egy grillserpenyőt felhevítünk, amíg füstölni nem kezd. A húsról a páclevet lecsepegtetjük, sózzuk, borsozzuk, és a forró serpenyőbe fektetjük. Nem mozgatjuk, nem piszkáljuk, 2 perc múlva egy kanál olívaolajat öntünk rá.
  4. Mindkét oldalát kb. 4-4 percig sütjük (függ a hússzelet vastagságától), majd félretesszük 10 percet pihenni, aztán tálaljuk.
  • tepsi mérete: 26x26 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 10 439
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, tejmentes
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pácolt marha, steak

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1113
olívaolaj 3 ek
worcestershire-szósz 3 ek
fehér balzsamecet 2 ek
dijoni mustár 1 ek
chiliszósz 1 ek
babérlevél 1 db
fekete bors 1 kk
marha alaplé 10 ml
marha hátszín 40 dkg