Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Oldalas Smaragd konyhájából

Oldalas Smaragd konyhájából
Oldalas Smaragd konyhájából
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Rizzsel és tejfölös uborkasalátával ajánlom.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Elkészítjük a pácot: az olajhoz hozzáadjuk a sót, borsot, majoránnát, őrölt babérlevelet, fűszerköményt és a felaprított fokhagymát.
  2. Ezt elkeverjük, és a kockásan bevagdosott tepsibe helyezett húsra kenjük, mind a két felére.
  3. Hűtőben tárolva hagyjuk pácolódni 2 órát, majd rátesszük a zsírt, aláöntjük a vizet, és alufóliával letakarva, 190 fokon sütjük.
  4. Készre sütés előtt levesszük az alufóliát, és tovább sütjük szép pirosra.
  • sütési hőfok: 190°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 245
elküldve: 0
receptkönyvben: 44
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Smaragd konyha

Mióta szakács: 2014.05.04.
149 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pácolt tarja, sertéstarja, pácolt sertéstarja sütőben sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1184
sertésoldalas 1.3 kg
fokhagyma 3 gerezd
1.5 ek
fekete bors 1 kávéskanál
babérlevél 3 db
majoranna 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 1 kávéskanál
napraforgó olaj 1 dl
sertészsír 2 ek
víz 3 dl