Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olívás bonbonok

Olívás bonbonok
Olívás bonbonok
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fiaim azt mondták, csináljak valami különlegességet.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bogyókat lecsurgatjuk, majd megtöltjük a krémsajttal.
  2. A csokit kisebb darabokra törjük, egy fém edénybe tesszük, majd forró vízben - egy nagyobb lábasban - megolvasztjuk.
  3. A bogyókat fogpiszkálóra húzzuk, és a csokiba mártjuk, hogy teljesen befedje a csoki.
  4. Alaposan lecsurgatjuk, majd a hungarocellbe beleszúrjuk, míg meghűl.
  5. A fogpiszkálóról leszedve desszertes tányéron tálaljuk.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 391
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

molnatbela55

Mióta szakács: 2015.05.01.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: bonbonok
alkalom: buli receptek, szilveszter
konyhatitkok: gourmet
nehézség: közepes
receptverseny: Nevezd be a legjobb fogásod és nyerj!
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

csokis olívabogyók, krémsajtos csokis olívabogyók, krémsajtos olívabogyók csokimázban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

199
fekete olajbogyó 150 g
étcsokoládé 100 g
krémsajt 30 g