Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olívás-parmezános rudacska

Olívás-parmezános rudacska
Olívás-parmezános rudacska
25 perc / előkészület: 15 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon egyszerű és mutatós, érdemes kipróbálni. 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A leveles tésztát megkenjük a felvert tojással, megszórjuk a parmezánnal, az apróra vágott fekete olajbogyóval, majd a finomra vágott petrezselyemmel.
  2. Félbehajtjuk, és kb. 15 cm-es 1 cm vastag csíkokra vágjuk. Megcsavarjuk őket, megkenjük a maradék tojással, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. 180 fokon 10 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 626
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
140 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, szilveszter
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós süti
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 3 főre
mikor: uzsonna

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sós rágcsa

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

557
leveles tészta 1 csomag
fekete olajbogyó 150 g
parmezán sajt 100 g
tojás 1 db
petrezselyem 1 csokor
cayenne bors 0 ízlés szerint