Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olívás-sajtos melegszendvics

Olívás-sajtos melegszendvics
Olívás-sajtos melegszendvics
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom és gyors vacsora. Tökéletes recept a maradék kenyér felhasználására.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajbogyókat durvára vágjuk. A hagymát vékony gyűrűkre vágjuk. A sajtot durvára reszeljük.
  2. A vajat elkavarjuk az olajbogyóval, hagymával és a sajttal. Sóval, borssal és chilipehellyel ízesítjük.
  3. A kenyérszeleteket megkenjük a krémmel, betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 20-25 percig sütjük, míg a sajt megolvad, és kezd barnulni.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 717
elküldve: 1
receptkönyvben: 34
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: 1

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

olajbogyós melegszendvics

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

745
kenyér 4 szelet
fekete olajbogyó 16 db
zöld olajbogyó 16 db
újhagyma zöldje 1 közepes db
vaj 3 ek
sajt 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
chilipehely 0 ízlés szerint