Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Omlett 12. - tonhalas, póréhagymával

Omlett 12. - tonhalas, póréhagymával
Omlett 12. - tonhalas, póréhagymával
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A húgom és a 1,5 éves kislánya töltöttek nálam egy hosszú hétvégét Budapesten. Az unokahúgom nem túl jó evő, nehéz eltalálni mit is enne reggelire....a vacsorával nincs gond, addigra már megéhezik az egész napos stresszes "etetniakarnakdeéncsakazértsem" küzdelem után. Ezt az omlettet a húgomnak és magamnak készítettem, legnagyobb meglepetésemre az én édes kis unokahúgom is jóízűen falatozott belőle.....már megérte kitalálni. :-)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Hááááát....nálunk a karamellás tej vált be livike29 receptje alapján.
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
  2. A halról lecsepegtetjük az olajat.
  3. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a lisztet és a tejet felváltva, majd a póréhagymát ízlés szerint.
  4. Pici olajon megsütjük az omletteket. (Ebből vagy két nagy darab lesz, vagy négy kisebb, amit én formában szoktam sütni.)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 539
elküldve: 0
receptkönyvben: 48
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tonhalas-póréhagymás rántotta, tojásrántotta omlettel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kittike23
kitti25 / kittike23 Thu, 2012-04-26 22:50

Szia! A tonhalat a nyers tojásba teszed bele? Mert ha jól látom csak annyit írsz hogy lecsepegtetjük. A recept nagyon tetszik, ki fogom próbálni :) Üdv, Kitti

1093
tojás 4 db
tonhalkonzerv 80 dkg
póréhagyma 1 db
finomliszt 4 csapott ek
tej 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek