Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Omlett 13. - virslis

Omlett 13. - virslis
Omlett 13. - virslis
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha van valamiben ketchup, az már nem lehet rossz a fiam szerint, így ez az omlett az egyik kedvenc reggelije. Az elkészítéséről további képek itt találhatók.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A virslit felkarikázzuk, és 1-2 evőkanál vajban megpirítjuk.
  2. Ketchupot adunk hozzá, és összeforgatjuk vele. Vigyázni kell, mert gyorsan leég a benne lévő cukor miatt, ami egy kicsit karamellizálódik, és így egy sűrű bevonatot képez a virslin.
  3. A tojásokhoz hozzáadjuk a lisztet, a tejet és a sót, majd összeturmixoljuk.
  4. Fejenként egy omlettet sütünk.
  5. Megtöltjük a virslivel, és félbehajtjuk.
  6. A tetejére reszelt sajtot szórunk, és azonnal tálaljuk. (A sajt egy kicsit ráolvad a tetejére.)

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 483
elküldve: 0
receptkönyvben: 155
elkészítve: 4/8
Facebookon megjelent: -

szakács

azila

Mióta szakács: 2011.01.09.
57 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: reggeli, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

tojásos reggeli, töltött omlett, ketchupös-virslis rántotta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

585
tojás 2 db
finomliszt 1 evőkanál
tej 0.5 dl
0 ízlés szerint
virsli 70 g
ketchup 1 teáskanál
vaj 1 ek
sajt 2 dkg