Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Omlós csirkecomb Durci módra

Omlós csirkecomb Durci módra
Omlós csirkecomb Durci módra
90 perc / előkészület: 20 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Unatkoztam itthon, gondoltam, kitalálok valami jó fűszerezésű csirkés kaját (csak csirkecomb volt itthol :) ), és ez sült ki belőle! Érdemes kipróbálni, mert annyira puha és finom ízletes, és végre nem az a sablon csirke... :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lefilézett csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakukkfűvel és nagyon kevés cayenne borssal, majd egy kis fokhagymakrémmel megkenjük.
  2. A filéket belehelyezzük egy tepsibe, meglocsoljuk olajjal és egy kis vízzel, majd a vékony kockákra vágott bacont is rátesszük a húsra
  3. Lefóliázzuk, és 60 percig sütjük.
  4. Ha eltelt az idő, levesszük a fóliát, rátesszük a füstölt sajtot (lehet reszelni is, de jó a lapka sajt is), és meglocsoljuk tetszés szerint tejföllel.
  5. Visszatesszük kb.10 percre a sütőbe, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 17 477
elküldve: 5
receptkönyvben: 265
elkészítve: 6/12
Facebookon megjelent: -

szakács

Tóth Regina

Mióta szakács: 2011.05.19.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejfölös-füstölt sajtos csirke, kakukkfüves-tejfölös csirkecomb sütőben sütve

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

758
csirkecomb 6 db
bacon 6 szelet
tejföl 1 dl
füstölt sajt 20 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kakukkfű 0 ízlés szerint
cayenne bors 0 ízlés szerint
fokhagymakrém 1 ek
napraforgó olaj 1 ek