Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ördögpecsenye - csípős sertésragu

Ördögpecsenye - csípős sertésragu
Ördögpecsenye - csípős sertésragu
65 perc / előkészület: 15 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A csípős ízek kedvelőinek ajánlom. Nevét a színéről és a csípősségéről kapta.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Párolt rizs körettel tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéscombot csíkokra vágjuk.
  2. A cikkekre vágott vöröshagymákat és az átnyomott fokhagymákat megdinszteljük az olajon.
  3. Ha a hagymák kellően összefonnyadtak, hozzáadjuk a húst, megszórjuk a pirospaprikával, ízesítjük a többi fűszerrel. Ha elfőtt a hús leve, apránként pótolhatjuk kis vízzel.
  4. Mikor a hús már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a raguhoz a csípős ketchupot és a borsót.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 25 457
elküldve: 5
receptkönyvben: 598
elkészítve: 24/36
Facebookon megjelent: -

szakács

Norcy

Mióta szakács: 2011.02.03.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

csípős sertésragu borsóval, csípős ragu, mustáros sertésragu zöldborsóval

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

harzoltanq
Quasy / harzoltanq Tue, 2012-09-18 19:16

Szia! Elkészítettem ezt a remeket, annyi különbséggel, hogy a ketchup helyett sűrített paradicsomot használtam, így is nagy sikert aratott!

Norcy
Norcy / Norcy Tue, 2012-09-18 19:50

Egészségedre/egészségetekre! Köszönöm a pozitív visszajelzést, én is nagyon szeretem ezt az ételt, már sokszor elkészítettem.

taniita
taniita Sun, 2012-02-19 15:59

Ma elkészítettem ez volt az ebéd,nagyon finom máskor is elkészítem.:) Köszi a receptet.

Aranyhaj
Aranyhaj Sun, 2012-02-12 12:04

Elkészült! Nagyon jól sikerült,bár én nem csípősre készítettem a gyerekek miatt.Köszönöm a receptet,máskor is megcsinálom!

742
napraforgó olaj 1 dl
vöröshagyma 3 nagy fej
sertéscomb 60 dkg
fokhagyma 3 gerezd
ketchup 300 ml
mustár 1 ek
fűszerpaprika 2 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
zöldborsó 30 dkg