Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Örmény sárgarépa-saláta

Örmény sárgarépa-saláta
Örmény sárgarépa-saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Színes és vitamindús saláta a borús, szürke napokra. 

Fogyasztható önmagában vagy köretként is.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Fogyasztható önmagában, de sültek kísérőjeként, köretként is tálalható.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Hámozzuk meg a répákat, majd reszeljük le. Locsoljuk meg citromlével.
  2. Keverjük össze a tejfölt a majonézzel, öntsük bele a darált diót, és forgassuk át.
  3. A petrezselymet aprítsuk finomra, a gránátalma magjait "bontsuk ki" vigyázva, hogy lehetőleg maradjanak egyben.
  4. A majonézes keverékbe tegyük bele a reszelt répát, a felaprított petrezselymet és a gránátalmamagokat. Forgassuk át finoman, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  5. Tegyük hűtőbe egy fél órára, hogy összeérjenek az ízek.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 8
össznézettség: 999
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

giuliettalupa

Mióta szakács: 2019.07.13.
12 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
konyha: orosz

egyéb elnevezések

Sárgarépás saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

573
sárgarépa 4 közepes db
dió 10 dkg
tejföl 4 ek
majonéz 1 ek
gránátalma 1 db
citromlé 1 citromból nyert
petrezselyem 1 csokor
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint