Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Orosz húsgombócleves

Orosz húsgombócleves
Orosz húsgombócleves
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tartalmas leves egyszerűbb tésztákhoz.

hozzávalók / 6 adag

gombóc

leves

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az összevágott hagymát, sárgarépát és fehérrépát zsíron megdinszteljük.
  2. Amikor üveges, lehúzzuk a tűzről, rászórjuk a paprikát, elkeverjük, felöntjük vízzel, és visszatesszük a tűzre.
  3. Belevágjuk a kelkáposztát és a krumplit. Sózzuk, borsozzuk.
  4. A darált húst elkeverjük a tojással, sóval, borssal.
  5. Amikor a leves felforr, gombócokat formázunk a húsból, és óvatosan egy evőkanállal beleengedjük.
  6. Kb. 30-40 perc alatt készre főzzük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 865
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

ktimike

Mióta szakács: 2014.09.03.
8 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: közepes
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: orosz
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

gombócos leves, káposztaleves gombóccal, zöldséges gombócos leves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

214
darált sertéshús 40 dkg
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
sertészsír 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
sárgarépa 3 közepes db
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
kelkáposzta 1 kis db
fehérrépa 1 közepes db
burgonya 1 közepes db
víz 1.5 l