Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Őszi répás káposztasaláta

Őszi répás káposztasaláta
Őszi répás káposztasaláta
15 perc / előkészület: 10 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saláta jöhet bármikor, így most ezen alapanyagok kombinációja került terítékre.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megmossuk, a répát megpucoljuk, ezután mindet felcsíkozzuk, és egy nagy tálba beletesszük.
  2. A mazsolát rövid ideig hideg vízbe áztatjuk, mialatt a földimogyorót megpucolva egy kevés vajon megpirítjuk. Végül hozzádobjuk a lecsöpögtetett mazsolát, majd az egész mehet a zöldségágyra.
  3. Sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük, és rövid ideig állni hagyjuk. Vajas pirítóssal tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 179
elküldve: 2
receptkönyvben: 60
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Bori

Mióta szakács: 2013.02.16.
48 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

őszi vitamin kavalkád, káposztás saláta répával mogyoróval, saláta káposztával mazsolával, őszi saláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

100
vöröskáposzta 0.5 kis fej
káposzta 0.25 közepes fej
salátalevél 5 db
pritaminpaprika 1 db
sárgarépa 1 nagy db
retek 4 db
földimogyoró 3 dkg
mazsola 1 marék
vaj 1 tk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 1 gerezd